Consultanță gratuită

Optimizare - SEO

Optimizarea motoarelor de căutare google

optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare google

Optimizare (SEO)

Realizăm optimizare SEO ON-PAGE și OFF-PAGE cu ajutorul cuvintelor cheie astfel încât site-ul tău să fie găsit mult mai ușor de către clienții tăi.

Îți analizăm website-ul printr-un audit SEO, îmbunătățim viteza de încărcare și eficientizăm partea tehnică, după care optimizăm conținutul.

Sporim securitatea și cu ajutorul uneltelor specifice monitorizăm rezultatele, pentru a-ți livra un website mai eficient, mai rapid și mai ușor de indexat de către Google.

SEO ON-PAGE

SEO OFF-PAGE

SEO ON-PAGE

Optimizarea On Page este prima etapă în procesul de poziționare a website-ului tău pe motoarele de căutare.

Audit SEO

Bug Fixing & Optimizare cod

Optimizarea Conținutului

SEO OFF-PAGE

Link Building-ul este cheia succesului în creșterea autorității domeniului tău. Îți construim o rețea de link-uri calitativă, care îți va urca site-ul în pozițiile Google.

Optimizare link-uri

Creare backlink-uri

Pași seo

1

Analiza SEO on-page

Analizăm site-ul tău din punctul de vedere al optimizării on-page, identificăm problemele și le rezolvăm. Te aliniem la standardele Google!

Analiza autorității domeniului

Analizăm autoritatea site-ului tău la nivelul cuvintelor cheie pe care dorești să te poziționezi și identificăm oportunitățile de creștere.

2

3

Analiza concurenților

Analizăm nivelul de autoritate al competiției, pentru a determina abordarea potrivită în procesul de optimizare și creștere a poziției tale pe Google.

Audit Webmaster Tools & profil de link-uri

Analizăm profilul de link-uri existent al website-ului tău, determinăm calitatea acestora și calitatea traficului și realizăm un audit SEO complet.

4

5

Bugetare campanie

În funcție de toate rezultatele, realizăm un plan de acțiune pentru optimizarea website-ului tău și îți propunem un buget pentru campania SEO.

Dorești o analiză SEO?