Consultanță gratuită

Web Design

PI

EL

professional web design & development

Despre noi

Cine suntem & păreri

nu ești online , nu exiști !

Ce este Web Pixel?

Suntem o companie bine structurată, orientată către calitate și rezultate. Oferim servicii de Web design & development dar și de promovare online astfel încât clientul nostru să fie mereu pe primul loc. Considerăm că evoluția unei firme este puternic influențată de mediul online, de aceea aveți nevoie de un website.

Site Vulcanizare Geo

Vulcanizare Mobilă Geo

Mă numesc Gheorghe , dețin o vulcanizare mobilă situată în Brașov , iar în trecut am avut un site care nu îmi satisfăcea cerințele. De când lucrez cu cei de la Web Pixel , afacerea mea s-a dezvoltat sustenabil. Recomand cu încredere !

Site firmă

Firma ta

textul tau

Mai multe păreri..

Servicii

Servicii web, design & promovare online

Realizare website

Ne plac provocările, de aceea realizăm orice tip de site, fie că e magazin online, site de prezentare sau blog. Optăm pentru design original , de aceea site-urile noastre sunt realizate de la zero, prin diferite limbaje (HTML5 / CSS3 / JavaScript / PHP / MySQL) .

Optimizare (SEO)

Vrei ca site-ul tău să apară pe google fără a plăti promovare la google ads? SEO este soluția ! Cu o astfel de optimizare realizată, ești găsit mult mai ușor de către clienții tăi .

Promovare online

Pentru a obține trafic pe site-ul tău este necesară o promovare, fie că este pe google sau o altă platformă cu un trafic ascendent. Realizăm campanii de promovare pe google, youtube, facebook și instagram, dar cât și pe alte platforme descoperite de tine.

Mentenanță web

Ai probleme cu funcționalitățile website-ului tău actual sau nu îți mai place design-ul acestuia? Oferim servicii de mentenanță web pentru orice tip de website.

Graphic design

Oferim servicii de grafică profesională, pentru a-ți creea o identitate pe măsură. Cu ajutorul web pixel, poți obține acum logo-uri realizate vectorial sau alte elemente de grafică specifice companiei tale.

Web Design

User interface & experience

website adaptabil

Responsive website

În online se folosesc în medie 3 device-uri distincte zilnic, de aceea website-ul tău TREBUIE să fie adaptabil pentru orice dispozitiv.

Un website este responsive dacă are capacitatea să-și adapteze layout-urile (designul) paginilor în funcție de mediul de vizionare (mai precis de rezoluția ecranului - desktop, laptop, tabletă, telefon), fără a suferi degradări majore, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență excelentă de navigare.

website optimizat pentru mobil, desktop și tabletă

design schematic, intuitiv

informație accesibilă, ierarhizată

Portofoliu

Proiecte realizate cu succes

Toate proiectele